Multicamera video laten maken

Multicamera productie

Multicamera wil zeggen dat er met verschillende camera’s tegelijk wordt gefilmd. De camera’s staan zo opgesteld dat vanuit verschillende hoeken één onderwerp gefilmd kan worden. Op deze wijze zijn met een opname van de scène meerdere beelden aanwezig, zonder dat de actie herhaald dient te worden. 

Theater producties, concerten, modeshows of musicals worden vaak maar één of enkele keren opgevoerd. Een mooie herinnering aan dat optreden is vaak goud waard. 

Plan plan plan

Optredens kunnen onvoorspelbaar zijn en je moet overal op voorbereid zijn. Van technisch ontwerp en beheer tot apparatuur, bemanning en contacten met het AV-team (dat geluid en verlichting instelt voor het publiek). Je hebt maar één mogelijkheid om je evenement goed te filmen!

Materiaal

Elk event is anders. Sommigen vragen om drone-opnames. Anderen vereisen gewoon een kosteneffectieve oplossing voor één camera. Terwijl anderen grote, multi-camera opdrachten zijn die regisseurs en geluidstechnici vereisen. De apparatuur die wordt gebruikt door je videoproductie-team voor evenementen, is echt belangrijk.

Downloaden

Een prachtig geproduceerde video zet men zelden nog op dvd, omdat dit medium alweer verouderd is. We helpen mee een oplossing zoeken hoe men een digitale montage kan downloaden, mits men hiervoor ook heeft betaald. Hierdoor kan men ook betere producties veroorloven als organisator.

Enkel kwaliteit telt
Voorbeelden van multicamera
Video afspelen
Client: Het Laagland
Video afspelen
Client: Rataplan
Wil je een multicamera film laten maken?
FABELFILM BV | Grotestraat 155 | 3631 Maasmechelen | +32 486 800 747
©2024 Bert Warson