Aftermovie laten maken

Videoproductie voor aftermovie

Je hebt het geweldig gedaan. Je hebt je publiek verbluft. Heb je je verhaal laten vastleggen met een professionele en mooie aftermovie die je kunt gebruiken om meer bezoekers te lokken voor de volgende editie?

Ook voor sponsors is een aftermovie een mooie herinnering aan je event. Indien gewenst kunnen ook hun logo’s hierin voorkomen.

Juiste sfeer

De juiste sfeer gaat over het vertellen van herkenbare verhalen vanuit het perspectief van uw publiek. Onze mensen zijn in staat het beste van je publiek of evenement op film vast te leggen, zonder een storende factor te zijn.

Verras je publiek

Een typische aftermovie omvat een interview, ondersteund door beeldmateriaal en muziek. Maar we moedigen onze klanten aan verder te gaan dan verwacht en overwegen om animatie, motion graphics en tal van andere verrassende elementen op te nemen in hun aftermovie.

Play it forward

Laat je bezoekers weten dat er een aftermovie gemaakt is. Wanneer de volgende editie aanbreekt zal men automatisch googlen en bij uw aftermovie uitkomen. De aftermovie moet de “goesting” inplanten bij toekomstige bezoekers.  Zet hem daarom zeker op je website, vimeo en youtube.

Enkel kwaliteit telt
Voorbeeld van een aftermovie
Client: Ziekenhuis Oost Limburg
Wil je een aftermovie laten maken?
FABELFILM BV | Grotestraat 155 | 3631 Maasmechelen | +32 486 800 747
©2024 Bert Warson