Reclamefilm laten maken

Val op met een reclamespot

We creëren prachtige, meeslepende tv-commercials voor merken en bedrijven. We zorgen er altijd voor dat deze advertenties voldoen aan de relevante advertentienormen en zorgen voor de vereiste goedkeuringen. Of het nu een nieuw product of een nieuwe functie is, onze promotievideo’s hebben een meerwaarde voor u. Ze presenteren uw producten, verhogen uw merkbekendheid, trekken interesse, verbeteren SEO en geven u een voorsprong, zelfs tegen gevestigde concurrenten.

Gesprek

Ons team zal quality time met u doorbrengen om uw bedrijf en uw doelgroep te begrijpen. We zullen met u samenwerken om te bepalen wat u met uw promovideo hoopt te bereiken, en vervolgens een strategie opstellen die voldoet aan uw verwachtingen en deze zelfs overtreft.

Pré-Productie

De branding, het script, het storyboard en het productieschema moeten allemaal op hun plek passen als stukjes van een puzzel.  We raden je aan om een ​​minimale productiewaarde te hanteren, de kwaliteit van de video moet de kwaliteit van je merk weerspiegelen.

Afwerking

Van drone-opnames en grote casts, tot animaties of opnames van één dag. Filmen, monteren, muziek en geluidseffecten… Video- en audio-postproductie maakt uw tv-commercial professioneel zoals ze ook bij een ‘speelfilm’ standaard doen. 

Enkel kwaliteit telt
Voorbeelden van reclamefilms
Video afspelen over nederlandse dansdagen

Client: Nederlandse Dansdagen

Video afspelen over natuurpunt

Client: Natuurpunt

Video afspelen
Client: Impuls Communicatie
Video afspelen
Client: Wit-Gele Kruis
Video afspelen
Client: Mobile Vikings
Wil je een reclamefilm laten maken?
FABELFILM BV | Grotestraat 155 | 3631 Maasmechelen | +32 486 800 747
©2024 Bert Warson