Promotiefilm laten maken

Wat kost een promotiefilm

Overal waar video deel uitmaakt van uw bredere marketingstrategie, moet deze speciale aandacht krijgen.

De promotiefilm moet rendement opleveren, uw video’s moeten leads genereren, uw merk verhogen, sociale buzz creëren, talent aantrekken voor uw organisatie en de klantloyaliteit vergroten.

Een goed gesprek

Onze mensen zullen een goei tas koffie komen drinken om uw bedrijf en uw doelgroep te begrijpen. We zullen met u samenwerken om te bepalen wat u met uw promovideo hoopt te bereiken, en vervolgens een strategie opstellen die voldoet aan uw verwachtingen en deze zelfs overtreft.

Eigen identiteit

We schrijven een verhaal naargelang het budget en de wensen van de klant. Hierbij staat kwaliteit altijd hoog aangeschreven. We doen alles in functie om het bedrijf (of organisatie) zijn eigen karakter te laten uitstralen. Hoe beter we je laten schitteren, hoe sterker de merkwaarde en merkbekendheid.

Shit man

Pas nadat de planning en het verhaal op punt staan, kan er gefilmd worden. Locaties, acteurs, catering, extra licht, make-up, cameramannen enz… Een productie van een promospot kan veel groter zijn dan je op voorhand zou inschatten. Regent het? Opnieuw plannen… Inderdaad, shit man!

Enkel kwaliteit telt
Voorbeelden van promotiefilms
Video afspelen over LUCA School of Arts
Video afspelen
Video afspelen
Wil je een Promotiefilm laten maken?
FABELFILM BV | Grotestraat 155 | 3631 Maasmechelen | +32 486 800 747
©2024 Bert Warson