Social video laten maken

Video productie van sociale media

Sociale media bieden een enorme kans om bestaande en potentiële klanten te bereiken. En video-inhoud is de sleutel tot interactie met dat publiek. Als videoproductiebedrijf voor sociale media kunnen we u helpen om van video een integraal onderdeel te maken van uw marketingstrategie voor sociale media. Onze sociale video’s genereren leads, creëren sociale trends en stimuleren de betrokkenheid.

Facebook, Twitter, Instagram, Reddit en LinkedIn melden allemaal een voortdurende toename van videoweergaven en betrokkenheid. Dan is er YouTube – de tweede grootste zoekmachine en de tweede meest bezochte site op het web.

Ken je publiek

Verschillende demografische gegevens gedragen zich online anders, dus het is belangrijk om verder te gaan dan alleen het afstemmen van inhoud op het platform en te kijken hoe uw doelgroep sociale media gebruikt, omdat dit uw videostrategie zal beïnvloeden.

Mobiele focus

De helft van alle bezoeken aan sociale sites vindt plaats op mobiele apparaten, wat betekent dat sociale video moet worden geoptimaliseerd voor maximale prestaties op mobiele apparaten. Mensen gebruiken hun mobiele apparaten meestal tussen andere taken door, zodat de aandachtspanne kort is.

Sharing

Het leidende potentieel van sociale media is enorm. Of het nu betaald of organisch is, social media campagnes kunnen worden gedeeld en er kan op worden gereageerd. Om inhoud te kunnen delen, moet deze van hoge kwaliteit, opmerkelijk, geloofwaardig en actueel zijn.

Enkel kwaliteit telt
Voorbeelden van social video's
Video afspelen
Client: JOYN
Video afspelen
Client: De Kijkhut
Video afspelen

client: Natuurpunt – Aquafin

Wil je een social video laten maken?
FABELFILM BV | Grotestraat 155 | 3631 Maasmechelen | +32 486 800 747
©2024 Bert Warson